Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/05/2018
12:00 am

Locatie
Aula Kinsbergen - UZA (Route 12)

Categorieën


Beste leden,

Na een succesvol eerste symposium is het tijd voor onze eerste workshop!

Als chirurg is hechten een van de meest belangrijke vaardigheden om te beheersen. Echter, het is voor andere specialismes ook erg belangrijk om dit te kunnen. Denk maar aan een huisarts die een wonde moet hechten of een verloskundige die een episotomie moet herstellen. Er zijn zelfs neurochirurgen die oefenen op bloemblaadjes om hun techniek te verfijnen.

Gelukkig krijgen jullie daar in de bachelorjaren al les in. Om je hechtkunsten aan te sterken, is het echter belangrijk om te blijven oefenen. Bovendien zien wij dat je in je stagejaar ook te maken krijgt met andere hecht-/knooptechnieken. Daarom organiseren wij voor jullie deze workshop waarin wij jullie de kans geven om jullie de technieken aan te leren of juist om wat te reviseren.

In de voormiddag zullen wij jullie de basistechnieken van het hechten aanleren. Het plaatsen van gewone steken vormt de basis om goed te kunnen hechten.

Voor de studenten die de gewone knoop al kennen, organiseren wij in de namiddag een moment om de intradermale en Donati te leren. Naast deze steken, leren we jullie ook de beginselen van het ligeren en om handknopen te zetten.

Afhankelijk van je niveau kun je als lid gratis meedoen met een van de twee workshops via onderstaande inschrijving.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Categorieën: