Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hechtworkshop

6 oktober, 2018 @ 12:00 pm - 7:00 pm

Droom jij van een carrière als chirurg? Of ben je gewoonweg benieuwd naar hoe het eraan toegaat in de wereld van de chirurgie? Dan is CHIMES (Chirurgie voor Medische Studenten) zeker iets voor jou!
Met behulp van lezingen, symposia, workshops, congressen en masterclasses trachten we met CHIMES chirurgische theorie en vaardigheden aan te leren, die naar onze overtuiging relatief te weinig aanbod komen in de opleiding geneeskunde.
Verder is CHIMES dit jaar uitgebreid naar meerdere Vlaamse universiteiten waardoor er ook grotere overkoepelende evenementen op het programma staan. Hiervan staan de eerste evenementen in Gent al gepland in het tweede semester.
Lokaal in Antwerpen kunnen leden gebruik maken van de hechtworkshop en lezing materiaalkunde om zich helemaal klaar te stomen voor de heelkundige stages. Hiernaast zijn ook wat “luchtigere” evenementen gepland zoals een lezing “Traumatologie en schotwonden” en een “Video-assisted surgery”. Het volledige programma voor het tweede semester wordt doorheen het jaar bekend gemaakt.
Ben je geïnteresseerd in CHIMES? Aarzel dan zeker niet om je in te schrijven, want ons eerste evenement staat al zeer spoedig voor de deur. Houd zaterdag 6 oktober alvast vrij in jouw agenda voor onze eerste hechtworkshop van het jaar. Hierbij heb je de keuze tussen basis hechten (1e en 2e Ba: 10u-12u) of gevorderd hechten (3e Ba + 1e en 2e MA: 13u-17u). De workshop zal doorgaan in Aula Kinsbergen – UZA (route 12).

Gegevens

Datum:
6 oktober, 2018
Tijd:
12:00 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Chimes Antwerpen
E-mail:
info-antwerpen@chimes.be