Frequently Asked Questions

Wat is Chimes?

De vereniging heeft tot doel de studenten van academisch medische centra in België een verdiept en verbreed inzicht te bieden in chirurgische disciplines. Zo zal er aansluitend op het bestaande curriculum van onze doelgroep meer uitgebreide chirurgische kennis worden verschaft en zullen verschillende chirurgische vaardigheden worden ingeoefend en/of worden verfijnd. Hiernaast hopen wij een platform te kunnen bieden aan medische studenten die overwegen om een chirurgische vervolgopleiding te kiezen om hen een beter begrip van dit specialisme aan te reiken, zodat zij reeds eerder in hun medische carrière kunnen achterhalen of de keuze voor chirurgie past bij zijn/haar interesses en kwaliteiten.

Hoe word ik lid?
Om lid te worden dient u zich eerst te registreren via onze website (klik hier). Hierna ontvangt u een mail met instructies om effectief lid te worden van onze vereniging.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?
Het lidgeld bedraagt momenteel €15, geldend voor een volledig academiejaar.

Met welke betaalmogelijkheden kan ik lid worden?
Momenteel gebruiken wij volgende betaalmogelijkheden:
– Bankoverschrijving
– Paypal

Kan ik solliciteren als bestuurslid bij Chimes?

Momenteel hebben wij nog enkele vacante functies. Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Leon van Tol (l.vantol@chimes.be) of Ardavan Kashtiara (a.kashtiara@chimes.be). Meer informatie omtrent een sollicitatie vind je hier.

Kan ik deze organisatie sponseren?
Dat kan zeker! Alle informatie vindt u hier terug.
Heeft u graag meer informatie of een samengesteld persoonlijk pakket? Neem dan contact op met Annefleur Mauritz (verantwoordelijke sponsoring CHIMES vzw) via sponsoring@chimes.be.