Recent is CHIMES ook in Leuven tot stand gekomen. Het nieuwe bestuur onder leiding van Lucas Lamote zal vanaf academiejaar 2020-2021 de studenten Geneeskunde voorzien van enkele workshops en lezingen binnen het thema van de chirurgie.

Als eerste op de planning vindt op 7 Oktober 2020 het openingssymposium “The Future of Surgery” plaats in het Maria Theresia College te Leuven. Het symposium zal een panel worden van een 5-tal experts waarin de conventionele ‘hands-on’ chirurgie alsook de innovatieve tak binnen de chirurgie (robotics, artificial intelligence,..) besproken zal worden. Zowel medische, technische als economische topics zullen aanbod komen.

We kunnen reeds met trots aankondigen dat prof. Inge Fourneau, prof. Alex Mottrie en prof. Jan Deprest zullen zetelen in het panel.

Houd zeker de facebookpagina van Chimes Leuven in het oog voor meer informatie!

Daarnaast worden in het eerste semester 2 workshops georganiseerd. Vaardigheden zoals hechten en steriliteit + materiaalkunde zullen hierin behandeld worden.

De exacte data en plaats zullen aangekondigd worden op de facebookpagina van Chimes Leuven.
Voor het tweede semester zullen we opnieuw 2 workshops en een lezing voorzien. Verdere informatie over de inhoud, data en plaats zullen ook aangekondigd worden.

CHIMES Leuven evenementen 2020 – 2021: Semester 1
Volgt