Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WS Advanced hechten 23/10/2021 – Chimes Antwerpen

23 oktober, 2021 @ 10:30 am - 1:30 pm

TICKETS BESCHIKBAAR IN DE SHOP !
GRATIS VOOR LEDEN, MAAR OOK VIA DE SHOP! 

Beste leden en geïnteresseerden

Op 23/10/2021 organiseert CHIMES Antwerpen een workshop advanced hechten. Deze zal doorgaan op Campus Drie Eiken (te Wilrijk) in het R gebouw tussen 10u30 en 13u10. 

Richtlijnen:

 – We raden je aan in labojas/scrubs te komen om je kledij te beschermen aangezien we met biologisch materiaal zullen werken.

– De huidige COVID-19 maatregels zijn uiteraard nog steeds geldig tijdens de workshops. Deelnemers laten bij het betreden van het gebouw hun COVID Safe Ticket controleren (via de officiële CovidScan-app). Een geldig COVID-certificaat houdt in: COVID-certificaat van herstel (11 tot 180 dagen na de positieve test) of vaccinatie (volledige vaccinatie + 2 weken of een testcertificaat dat bij toegang tot het evenement nog geldig is (geldigheid van 48 uur vanaf staalafname). Er worden geen sneltesten aangeboden als alternatief voor een PCR-test. In de aankomstzone (tijdens de toegangscontrole) van het evenement blijven de mondmasker- en afstandregels van toepassing en zullen we er op toezien dat de deelnemers die regels respecteren

TICKETS: Ben je al in het bezit van een CHIMES lidkaart? Dan is voor jou het evenement gratis. Wanneer je het ticket aankoopt via de website zal er eerst nog een bedrag zichtbaar zijn. Bij afrekening krijg je automatisch je ledenkorting.

Ben je nog geen lid, dan kost het bijwonen van de workshop €5.

 Zit je nog met vragen? Voor meer info kan je een messenger berichtje sturen via de FB pagina of via mail naar: info-antwerpen@chimes.be

Hopelijk tot dan! 

Groetjes CHIMES Antwerpen team

Gegevens

Datum:
23 oktober, 2021
Tijd:
10:30 am - 1:30 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Chimes Antwerpen
E-mail:
info-antwerpen@chimes.be

Locatie

Campus Drie Eiken, 2610 Wilrijk, gebouw R
Universiteitsplein 1, 2610 Antwerpen
Wilrijk, Antwerpen 2610 België
+ Google Maps

Leave a Comment