Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: ‘EMPOWER HER: Gynaecologisch onderzoek’

25 april @ 7:00 pm - 9:30 pm

Beste studenten,

 

In het kader van ons event ‘EMPOWER HER’ rond de preventie van en het bewustzijn over baarmoederhalskanker, organiseren wij naast de lezing een aansluitende workshop.
Op donderdag 25 april krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren assistenten gynaecologie het gynaecologisch onderzoek, inclusief het afnemen van uitstrijkjes, in te oefenen.

 

Tickets voor de workshop zijn altijd combinatietickets: workshop (25 april) en lezing (24 april). Dus als je naar de workshop komt, wordt je automatisch ook verwacht op de lezing de dag ervoor. Deze aanwezigheid is verplicht en zal ook gecontroleerd worden bij de start van de workshop. Het beloven twee zeer boeiende avonden te worden. Voor de praktische info over de lezing verwijzen we jullie graag door naar de evenement-pagina: https://chimes.be/evenement/lezing-empower-her-awareness-event-rondom-baarmoederhalskanker/

 

Praktische informatie:
Waar? Practicumlokaal 3.2 (3B3), UZ Gent
Wanneer? Donderdag 25 april
Er zullen 2 groepen zijn:
– Groep 1: start 19u
– Groep 2: start 20u15

 

Tickets: Dit evenement is toegankelijk voor studenten vanaf het 2de bachelorjaar en enkel voor leden van Chimes. Wil je nog lid worden? Doe dit dan snel via: https://chimes.be/lidmaatschap/. Een lidmaatschap is een jaar geldig vanaf de dag van aankoop, dus je kan er gerust nog andere evenementen volgend jaar mee meevolgen.
De tickets voor de lezing en workshop zullen te vinden zijn vanaf zaterdag 20 april (18u) in onze webshop. De plaatsen voor de workshop zijn beperkt, dus wees er snel bij! 

 

We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

Tot dan
Team Chimes Gent

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
7:00 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Chimes Gent
E-mail:
info-gent@chimes.be

Locatie

UZ Gent 3B3 Praktijklokaal 3.2
Corneel Heymanslaan 10
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 België
+ Google Maps