Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: ‘EMPOWER HER: awareness event rondom baarmoederhalskanker’

24 april @ 7:30 pm - 9:00 pm

Beste studenten,

 

We nodigen jullie graag uit voor een interessante lezing over baarmoederhalskanker op woensdag 24 april. De preventie van cervixkanker blijft een belangrijk onderwerp, en daarom organiseren we dit evenement in samenwerking met CVKO (Centrum voor Kankeropsporing) om meer bewustzijn hierover te creëren.

Dr. Marjan Van Gurp zal spreken over het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Daarna neemt gynaecoloog, gespecialiseerd in gynaeco-oncologie, Dr. Rawand Salihi het tweede deel van de lezing voor zijn rekening.

Het belooft een zeer boeiende avond te worden!

 

Praktische informatie:
Waar? Auditorium A, UZ Gent (1e verdieping K3)
Wanneer? woensdag 24 april, 19u30

Tickets: Dit evenement is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, dus iedereen is welkom! Tickets zijn vanaf zaterdag 20 april (18u) gratis te verkrijgen in onze webshop: https://chimes.be/shop/.

Op donderdag 25 april organiseren we een aansluitende workshop ‘Gynaecologisch onderzoek’ voor onze leden (zie aparte evenementpagina). Tickets voor de workshop zijn altijd combinatietickets: workshop en lezing. Dus als je naar de workshop komt, wordt je automatisch ook verwacht op de lezing de dag ervoor. Meer info hierover kun je hier vinden: https://chimes.be/evenement/workshop-empower-her-gynaecologisch-onderzoek/

We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

 

Tot dan
Team Chimes Gent

Gegevens

Datum:
24 april
Tijd:
7:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Chimes Gent
E-mail:
info-gent@chimes.be

Locatie

UZ Gent Auditorium A
Corneel Heymanslaan 10
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 België
+ Google Maps