Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing en Workshop Materiaalkunde – CHIMES Antwerpen

28 oktober, 2023 @ 1:00 pm - 4:30 pm

Beste CHIMES leden en geïnteresseerden

Op zaterdag 28/10/2023 organiseren we een lezing en workshop over materiaalkunde! Hier leer je alles over welke instrumenten je wanneer gebruikt in het OK en wat er allemaal bij komt kijken. Zeker als je op stage vertrekt, is deze workshop een ideale voorbereiding!
Tijdens de lezing zal de theorie van het instrumentarium op het OK overlopen worden met aandacht voor enkele specifieke sets, evenals de principes van steriliteit.
Tijdens de workshop krijgen jullie dan de kans om deze theorie in praktijk om te zetten en krijg je de kans om het instrumentarium van dichtbij te bekijken!

PRAKTISCH:
Het evenement vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2023 in het auditorium van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA).

PROGRAMMA:
12u45: start aanmelding lezing
13u00: start lezing in aula Kinsbergen (route 12 UZA)
14u15: start aanmelding workshop
14u30: start rondleiding in het operatiekwartier + workshop in skillslab
16u30: einde workshop

INSCHRIJVEN:
Leden: Leden kunnen zich inschrijven op de website via de shop vanaf 18 oktober om 20u.
Niet-leden: Niet leden kunnen zich inschrijven op de website via de shop vanaf 19 oktober om 20u. Voor deze inschrijving kunnen we niet garanderen dat dit voor zowel de workshop als de lezing geldt, aangezien de voorraad beperkt is en deze dus de avond ervoor al uitverkocht kan zijn aan leden.
Lezing: Eens de combi tickets zijn uitverkocht, is er nog de mogelijkheid je in te schrijven voor onze lezing. We raden sterk aan om ookal heb je geen ticket voor de workshop te kunnen bemachtigen, toch naar de lezing te komen. Er volgen namelijk later dit (academiejaar) nog workshops waarvoor het gevolgd hebben van de theorie een vereiste is.
LET OP: Voor de workshop is er maar plaats voor MAX 40 PERSONEN. Wees er dus als snel bij! Wil je zeker zijn op een kans om je voor de workshop te kunnen inschrijven? Koop dan zeker je lidmaatschap aan in de shop!

TICKETS:
Het evenement is gratis voor leden. Voor niet-leden is de lezing gratis en kost de workshop 5€.
Tickets om je in te schrijven zijn voor leden vanaf 18/10 om 20u verkrijgbaar in de shop. Voor niet-leden kan je een ticket aankopen vanaf 19/10 om 20u.

DEADLINE:
Je kan je inschrijven voor zowel de lezing als de workshop tot 27/10 om 21u00.

We kijken er naar uit om jou daar te zien!

Het CHIMES Antwerpen team

Gegevens

Datum:
28 oktober, 2023
Tijd:
1:00 pm - 4:30 pm
Evenement Categorie:

Locatie

UZA – Universitair Ziekenhuis Antwerpen – Auditorium Kinsbergen – Route 12
Drie Eikenstraat 665
Edegem, Antwerpen 2650 België

Leave a Comment