Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Benefietquiz De Drijvende Dokters t.v.v. Mercy Ships

26 april, 2022 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Op 26/04 om 19u00 organiseert CHIMES een benefietquiz ten voordele van Mercy Ships. Sinds 1978 maakt Mercy Ships medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. Met het grootste private ziekenhuisschip ter wereld varen zij naar landen waar mensen geen toegang hebben tot betaalbare medische en chirurgische zorg.
De quiz omvat onderwerpen zoals spoed, preventie, Mercy Ships, algemene geneeskunde en chirurgie en is dus heel leerrijk en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebied van de geneeskunde!
De quiz zal online doorgaan. Vorm een quizploegje en maak er een spannende en leuke avond van!
?????????? ??????????:
• online
• quizploegen van 1-4 personen (met één teamleider)
• prijs: €3 per persoon
• promo: €10 voor een ploeg van 4
Gelieve dit bedrag voor 24/04 23u59 te storten: ???? ???? ???? ???? met vermelding ‘Benefietquiz + Naam Voornaam van de teamleider’
Er vallen heel wat leuke prijzen te winnen, zowel voor winnaars als voor deelnemers! De komende dagen posten wij de te winnen prijzen op deze pagina, dus zet je zeker op geïnteresseerd/aanwezig om op de hoogte te blijven!
Vorm een ploegje en schrijf je in via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKPxYncH1zTcPr_h4bGwDLgT0Me7xcaYEKfOu0jTfYYcKNyg/viewform?fbclid=IwAR1ZXCSwLl_N_blThy0KvnzAIqJC7P6D4bs2_Olplg2AJ-52bPJ4bMzTZYA
Inschrijven kan tot 24/04 23u59. Wees snel, want VOL = VOL
De opbrengsten van dit benefietevenement gaan integraal naar Mercy Ships.
Tot dan!
Vrije gift ook mogelijk: gelieve het gekozen bedrag te storten op ???? ???? ???? ???? met vermelding “Vrije gift benefiet + Naam Voornaam”

Gegevens

Datum:
26 april, 2022
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm

Organisator

Chimes Nationaal

Locatie

Online

Leave a Comment