Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HEALING HEADS: Maxillofacial Trauma

14 november, 2023 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Beste leden en studenten,

 

Op dinsdag 14 november organiseert Chimes Gent “Maxillofacial Trauma”: een lezing over de chirurgische aanpak van maxillofaciale traumatologie gevolgd door een workshop mandibulareconstructie. De modellen hiervoor worden voorzien door het bedrijf ‘Bredent Group’. Dit evenement is in samenwerking met Dr. Coopman, MKA-chirurg in het UZ Gent, die de lezing en workshop zal begeleiden.

 

Praktische info:

Voor Chimes-leden zullen de tickets op 9 november 2023 om 17u in onze webshop verschijnen.

Voor Junior Orsi-leden zal er op hetzelfde tijdstip een Eventbrite link zichtbaar komen op hun website bij ‘Announcements’.

Op 10 november 2023 komt de inschrijvingslink online op de Facebookpagina voor de niet-leden. U kunt nog steeds lid worden van Chimes Gent, Leuven en/of Junior Orsi. De deadline hiervoor is 7 november 2023. Eenmaal ingeschreven, kan u zich eveneens de inschrijven op donderdag 9 november via de website van Chimes of Junior Orsi.

 

Om aan dit event deel te nemen, vragen we van elke deelnemer een kleine bijdrage van 5 euro. Alle opbrengst gaat naar het goede doel TAPORI VZW. We verwachten uw betaling voor dit event ten laatste twee dagen na de inschrijving. Indien de betaling na twee dagen niet ontvangen is, wordt uw inschrijving automatisch geannuleerd.

 

Tot dan!

Junior Orsi, Chimes Gent en Chimes Leuven

 

Gegevens

Datum:
14 november, 2023
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Chimes Gent
E-mail:
info-gent@chimes.be

Locatie

UZ Gent K12 vergaderzaal Rolly (route 1283)
Corneel Heymanslaan 10
Gent, 9000 België
+ Google Maps