Droom jij van een carrière als chirurg? Of ben je gewoonweg benieuwd naar hoe het eraan toe gaat in de wereld van de chirurgie? Dan willen we je graag van harte welkom heten bij CHIMES!

CHIMES (Chirurgie voor Medische Studenten) vzw heeft namelijk als doel om medische studenten de diverse facetten van de chirurgie te laten ontdekken.

In de opleiding geneeskunde wordt er naar onze mening relatief weinig chirurgische theorie en vaardigheden aangeleerd en daarom bieden wij hier graag meer diepgang en verbreding aan voor de geïnteresseerde medische student. CHIMES hoopt daarnaast een platform te kunnen bieden aan medische studenten die overwegen om een chirurgische vervolgopleiding te kiezen. Op die manier kan je als student al vroeger beslissen of de keuze voor chirurgie bij jou past.

Wij willen dit doel realiseren door het organiseren van onder meer lezingen, symposia, workshops, masterclasses en congressen binnen het thema van de chirurgie. Deze activiteiten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden en van start gaan in het 2e semester van het academiejaar 2017-2018.

Lid worden?

Ben je overtuigd en wil je graag lid worden van CHIMES vzw?
Schrijf je dan nu in via
www.chimes.be/registreren/

De jaarlijkse contributie van een lidmaatschap bedraagt €15

Als lid krijg je gratis toegang tot al onze activiteiten:

  • Lezingen
  • Symposia
  • Congressen
  • Workshops
  • Masterclasses

Niet-leden

Bepaalde evenementen, zoals het openingssymposium, zijn tegen betaling van een klein bedrag ook toegankelijk voor niet-leden. Het is tevens mogelijk voor niet-leden om zich tijdens deze bepaalde evenementen in te schrijven voor het betreffende jaar. Om jullie tegemoet te komen, zal de meerprijs in mindering worden gebracht op de jaarcontributie en zul je in principe enkel de contributie van €15 betalen.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website (www.chimes.be) of stuur ons een mailtje op info@chimes.be!

Vergeet ons ook zeker niet te liken op Facebook (https://www.facebook.com/chimesvzw/), zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en activiteiten.

Hopelijk tot op één van onze activiteiten!

Categorieën: Organisatie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 11 =