Ben jij geïnteresseerd in chirurgie? Vind jij dat de heelkunde binnen ons curriculum niet de volledige aandacht krijgt die het verdiend of vind je het belangrijk dat er een duidelijker beeld van het specialisme ontstaat onder de studenten? Dan zijn we naar jou op zoek om ons team te versterken.

De vzw CHIMES (Chirurgie voor Medische Studenten) werd opgericht wegens de overtuiging dat er in de opleiding geneeskunde relatief weinig chirurgische theorie en vaardigheden worden aangeleerd. Een vereniging die hierin meer diepgang en verbreding wilt bieden aan de geïnteresseerde medische student, werd door veel studenten en professoren dan ook enorm toegejuicht. CHIMES hoopt daarnaast een platform te kunnen bieden aan medische studenten die overwegen om een chirurgische vervolgopleiding te kiezen en hen een beter beeld van dit specialisme aan te reiken. Op die manier zullen studenten reeds eerder in hun medische carrière achterhalen of de keuze voor chirurgie past bij zijn/haar interesses en kwaliteiten.

CHIMES probeert deze doelen te behalen door het organiseren van onder meer lezingen, symposia, workshops, masterclasses en congressen binnen het thema van de chirurgie. Deze activiteiten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden en van start gaan in het 2e semester van het academiejaar 2017-2018.

Als jij je kan vinden in de doelen van de vereniging en graag een steentje bijdraagt binnen de organisatie van CHIMES, stuur ons dan voor 24 november je aanvraag met CV en een klein motivatietekstje (max ½ pagina) naar info@chimes.be. Overige informatie over de evenementen en hoe je hieraan mee kan doen, volgen in december.

Categorieën: Organisatie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − vier =