In overleg met het bestuur van de Royal Belgian Society of Surgery (RBSS) werd besloten dat de leden van CHIMES vzw gratis kunnen deelnemen aan de Belgian Surgical Week (BSW) van 3 tot en met 5 mei in het Thermae Palace Hotel te Oostende!

Tijdens dit congres komen chirurgen uit het hele land en daarbuiten spreken over de laatste ontwikkelingen binnen de chirurgie. De RBSS bestaat dit jaar 125 jaar en deze editie van de BSW belooft dan ook een enorm spektakel te worden, waarbij zelfs de Koning en Koningin zijn uitgenodigd. Als thema werd dit jaar gekozen voor “The Expanding Universe of Surgical Technology” en zaken als robotchirurgie, telechirurgie, 3D printing en chirurgische simulatoren zijn daarmee één van de vele zaken die tijdens dit evenement zeker aan bod zullen komen. Als student geneeskunde is dit een unieke kans om het werkterrein van de chirurgen te verkennen en we zijn het bestuur van de RBSS dan ook enorm dankbaar om dit mogelijk te kunnen maken voor onze leden!

Om deel te nemen aan de Belgian Surgical Week 2018 zijn onderstaande zaken vereist:

  • Lidmaatschap van CHIMES
  • Voorafgaandelijke inschrijving en waarborg van €50, welke bij aanwezigheid op het evenement zal terugbetaald worden
  • Bevestiging van de Faculteit dat de ingeschrevenen daadwerkelijk studenten geneeskunde zijn (attest te verkrijgen via professor Hubens of professor Ysebaert)

In principe kan je dit als lid van CHIMES zelf in orde brengen, maar gelieve ons (info@chimes.be) wel in CC te zetten, zodat we dit mee kunnen opvolgen.

Voor meer informatie over de Belgian Surgical Week en het programma kan je surfen naar https://www.rbss.be/rbss_joomla/index.php/bsw-2018-home.

Let op: je inschrijving is exclusief het sociaal programma! In overleg met het bestuur van de RBSS en mits bijbetaling kan hier bijkomend aan deelgenomen worden.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie altijd mailen naar info@chimes.be!

 

Categorieën: PR

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 3 =