Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/02/2021
1:00 pm - 4:00 pm

Categorieën


Chimes Antwerpen presenteert de workshop Materiaalkunde!

Wat houdt dat in?
Naar jaarlijkse traditie zal ook dit jaar de workshop beginnen met een lezing over steriliteit en de in’s and out’s van het OK. Door COVID zal dit echter online plaatsvinden dit jaar.
Het tweede deel zal dit jaar ook online plaatsvinden en zal dus anders dan anders minder hands-on zijn spijtig genoeg. Echter zullen we er voor zorgen dat er nog steeds heel hands-on uitleg gegeven zal worden over hoe je jezelf steriel moet zetten om aan een operatie te beginnen, alsook de meest gebruikte instrumenten overlopen en van dichterbij bekijken zodat je deze leert kennen en zodat jij beter in staat zal zijn om te assisteren op een OK!

Praktisch:
Zaterdag 13/02/21 om 13u00, tot +/- 16u00 gaan we aan de slag via BBCU! De link van het online platform wordt enige tijd voor het evenement opgestuurd. 
– De uren van de workshop volgen nog.
– Zet je zeker op aanwezig op het facebook evenement zodat je up-to-date blijft!

Voor leden:
Jullie kunnen hieronder een plaatsje reserveren en krijgen na effectieve deelname automatisch een certificaat opgestuurd.

Niet leden:
Ook jullie kunnen gratis deelnemen, echter zullen jullie hier wel geen certificaat van krijgen. Jullie dienen in te schrijven d.m.v. deze google-form.

De inschrijvingen sluiten 12/02 om 21u00!

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =